Ovayoncalı İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2006-2012 OKULUMUZ SON ALTI YILDA VALİLİK TARAFINDAN 3 KERE BAŞARI BELGESİYLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. 2017 YILINDA 3 YIL SÜRELİĞİNE BEYAZ BAYRAK ALAN OKULUMUZ YİNE 2017 YILINDA BESLENME DOSTU OKUL SEÇİLMİŞTİR.

Saatler: 8:30 VE 13.50
Isınma: SOBALI
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: KÖYE GELEN HERHANGİ BİR SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2017 YILINDA ANKARA GÖLBAŞI GÜNDÜZ ALP İLKOKULU İLE OKULUMUZ ARASINDA KARDEŞ OKUL PROJESİ YAPILMIŞTIR.

Telefon - 04425945519

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ovayoncali.meb.k12.tr

Adres - OVAYONCALI KÖYÜ NO45 KARAÇOBAN / ERZURUM

Öğretmen :1
Öğrenci :12
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - OVAYONCALI KÖYÜ 40 HANELİ VE 250 NÜFUSLU KÜÇÜK BİR KÖYDÜR. KÖYDE TARIM VE HAYVANCILIK YAPILIR. KIŞ ŞARTLARI OLDUKÇA GÜÇTÜR. KIŞ MEVSİMİNDE ARA ARA YOLLAR KAR VE TİPİDEN DOLAYI KAPANABİLİR.

Adres - OVAYONCALI KÖYÜ NO45 KARAÇOBAN / ERZURUM

Ulaşım KÖYÜN YOLCU ARABASI YOKTUR. ULAŞIM KENDİ İMKANLARINIZLA SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK: 190 KM´DİR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 20 KM´DİR.